УниКредит Булбанк е отличена като най-добра банка за частно банкиране в България в категория „Висока нетна стойност на авоарите“ от престижното издание Euromoney. Това признание подчертава ангажимента на банката към предоставянето на изключителни услуги, компетенции и индивидуално внимание към клиентите.

"Признание от Euromoney е голяма чест за нас и доказателство за усилената работа и отдадеността на целия екип. Винаги се стремим да предоставяме най-високото качество на услуги и продукти. Тази награда е потвърждение, че сме на прав път и имаме отговорността да продължим" коментира Дарин Пешев, директор „Частно банкиране“ в УниКредит Булбанк.

Наградата, присъдена в категорията „Висока нетна стойност на авоари“, отразява стратегическия фокус на УниКредит Булбанк върху устойчивостта, дигиталната трансформация и клиентската насоченост. Банката непрекъснато инвестира в своите продукти, услуги и обслужване, за да отговори на променящите се нужди и очаквания на клиентите.

Наградите на Euromoney обхващат най-важните бизнес области на частното банкиране и професионалната грижа за авоарите, които са от ключово значение за клиентите.

След получаване на номинациите, вътрешен екип от жури и редактори определя победителите на национално ниво чрез система за оценяване. Независимото оценяване и обратната връзка между журито, заедно с мненията на редакторския екип на Euromoney, определят регионалните, националните и глобалните победители.

УниКредит Булбанк, като част от групата на УниКредит, продължава да се фокусира върху предоставянето на първокласни финансови решения и услуги, които отговарят на уникалните нужди на своите клиенти, като същевременно поддържа високи стандарти на устойчивост.